Ако не можете да најдете решение за вашите проблеми во нашата База на знаења, можете да поднесете тикет со избирање на соодветниот сектор подолу.


 Customer Support

Help with contracted services, technical questions, 24 hours a day

 Billing

billing, payment methods, general accounting

 Abuse

complaints, spam, phishing, hacking, etc.

 Management

suggestions, complaints, legal information, etc.